Selecteer een pagina

E-commerce schooling

Individuele E-commerce scholing

Het hebben van een website is geen garantie dat u daar ook ‘commercie’ mee kunt verrichten. Veel sites zijn nog lang niet geschikt om optimaal e-commerce te bedrijven en geld te verdienen. Dat kan aan de software, de gebruikersvriendelijkheid, het design, maar ook aan online verleidingstechnieken liggen. Met het optimaliseren van uw website kunt u vaak al snel 100% of 200% beter scoren en verkopen. Een kleine ingreep kan dus al verstrekkende gevolgen hebben. Maar waar moet u beginnen? Welke business modellen zijn er, welke technologie kunt u het best inzetten en hoe blijft u mee bewegen met de snel veranderende online wereld waarin een update van de zoekmachines van Google uw verkoop kan maken of kraken? Zo zijn er nog tal van andere zaken die u moet weten of van gehoord moet hebben.

 • Hoe kom ik van idee tot een start
 • Welke succesvolle business modellen zijn er en hoe kan ik daar op inspelen?
 • Welke online business modellen passen bij mijn organisatie, of bij mij als zelfstandige Hoe vertaal ik die goed naar mijn eigen vakgebied of branche
 • Welke aspecten zijn van belang om succesvol te worden als online ondernemer, en hoe pas ik ze toe?
 • Waar moet de website aan voldoen om meer omzet te genereren, en hoe bereik ik dat concreet?
 • Wat moet je aan techniek regelen, zoals het e-commerce platform, koppelingen met derden, etcetera.
 • Hoe kan ik online marketing zoals zoekmachine marketing, bannering, affiliate marketing, social media en nog veel meer het beste inzetten om genoeg potentiële kopers of klanten op mijn website te krijgen.
 • Hoe zit het met praktische zaken als prijzen, aanbiedingen, voorwaarden, betalen, retouren of klachten?
 • Hoe kan ik meer omzet halen uit mijn vaste klanten, en hoe houd ik ze vast?
 • Wat is conversie, hoe definieer je het en hoe kan ik het online meten?
 • Hoe stel ik mijn online doelen vast en hoe bepaal ik of de conversie daarop voldoende is?
 • Welke methodes zijn er om de conversie op mijn website te verhogen, en hoe pas ik die praktisch toe binnen mijn eigen businessmodel?
 • Welke tools zijn er om mij te helpen bij het verbeteren van het rendement?
 • Welke praktische zaken als copy, knoppen, lay-out, flow en techniek kan ik effectief inzetten om tot beter online resultaat te komen?
 • Hoe kan ik testen welke ideeën voor optimalisatie van mijn website het beste werken?

Doelgroep Leergang E-commerce

Iedereen die interesse heeft in Ecommerce kan in principe les krijgen. Ik verwacht wel dat u openstaat voor nieuwe ontwikkelingen, nieuwsgierig bent naar toepassingen en graag direct aan de slag wilt gaan met wat u hebt geleerd.